Πέμπτη, Μαΐου 10, 2007

ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το τραγούδι της Αυγής αφιερώνεται σε όλους αυτούς που εξακολουθούν να ονειρεύονται έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης κόντρα στο ρεύμα της εργαλειακής λογικής. Σε όλους όσους φροντίζουν με επιμέλεια τον κήπο των αισθήσεων και των αισθημάτων. Σε όλους όσους δεν ζητούν αλλά δίνουν απλόχερα. Σε όλους αυτούς που αγωνίζονται να μετατρέψουν σε λεωφόρο το μονοπάτι της ηθικής αίσθησης, σαν την καταγωγική ταυτότητα και τον ιστορικό προορισμό του ανθρώπου. Το φως αυτής της Αυγής είναι τόσο επιτακτικό, τόσο αναγκαίο!!

Και φυσικά αφιερωμένο στην εικονική, αλλά ταυτόχρονα τόσο ζωντανή διαδικτυακή συντροφιά.

7 σχόλια:

Αρης Δαβαράκης είπε...

Ωραίο τραγούδι και παρ΄όλο που δεν είναι ακριβώς αυγή αλλά μεσημέρι(!) με σπρώχνει και μένα πρός την έξοδο! Καλήμέρα λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θέλει να γεννηθεί,
κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει, μα κανείς !!!!
Θα βρεί τον τρόπο.
Στην Αυγή λοιπόν, που χαϊδεύει τόσο όμορφα τα αυτιά μας.... Προπορεύεται ο ήχος, της έλευσης.

Pico είπε...

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για την άθλια εικόνα που είχε σήμερα το πρωί το blog. Φαίνεται ότι η προηγούμενη μέρα αντιστέκεται με πείσμα στην επόμενη...)))

Pico είπε...

Άρη από προχτές σε περιμένω...όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που μπλεχτήκαμε στο παιχνίδι του ερωτηματολογίου. Πρότεινα κάτι σαν συνέχεια...
Ενημερώθηκες; Είσαι ο μόνος που δεν έχει απαντήσει και αυτός που θα ξετυλίξει το νήμα του παιχνιδιού.
Για να μην σε κουράζω περισσότερο, πρότεινα, με βάσεις τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, ο προτείνων να φτιάξει το ψυχολογικό προφίλ των προτεινόμενων και να το ανεβάσει σε post. Στη συνέχεια θα υπάρξουν σχόλια από την πλευρά των σχολιαζομένων.
Με αυτό τον τρόπο και θα γνωριστούμε καλύτερα, εφόσον το επιθυμούμε, και θα σφυγμομετρήσουμε την ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τον κοινωνικό μας περίγυρο. Τι λες;

Pico είπε...

Livana, άφησα ένα σχόλιο στο τέλος του προηγούμενου post σχετικά με το most wanted πρόσωπο των blogs...σύμφωνα με τα λεγόμενα της "Alkyonis".
Πάω να διαβάσω ένα μαιλ που το περιμένω από χτες...και θα επανέλθω αργότερα..
Καλό μεσημέρι...

Aurora* είπε...

Ευχαριστώ

Pico είπε...

Και εγώ να σε ευχαριστήσω με τη σειρά μου που μου το θύμησες με το όνομά σου...
Καληνύχτα γι' απόψε...